Malja rohkeudelle

Malja rohkeudelle

Europe

Nyt on kulunut reilu vuosi yrityksen perustamisesta, ja joka päivä opin uutta yrittäjyydestä.

Arvostus muita yrittäjiä kohtaan on noussut suuresti tänä aikana. Monella yrittäjällä on ollut rankkaa koronan seurauksena. Yrittäjyys on jatkuvaa työtä ilman lomia ja vapaa-aikaa. Pitää olla valmis vastaamaan sähköposteihin 24/7, tai muuten voi menettää projektin (kokemuksen syvällä rintaäänellä).

Olin kyllä varautunut yrittäjyyden rankkuuteen, mutta varsinkin koronan tuoma erityistilanne korosti, kuinka paljon kovaa työtä yrittäminen vaatii.

Vielä vuosi sitten visioni ei ollut keskittyä yksinomaan kielipalveluihin, mutta uusien asiakkaiden, tekemieni virheiden ja maailman tilanteen seuraksena yritystoimintani on kehittynyt vahvasti kielipalveluiden suuntaan.

Yrittäjyys on ollut oppikoulu, ja nyt pikkuhiljaa alan saada siitä otteen. Olen erittäin kiitollinen kaikille asiakkailleni, jotka ovat uskaltaneet antaa minulle, uudelle yrittäjälle, mahdollisuuden näyttää kynteni.

Toivon sitä samaa rohkeutta myös muille, jotka ovat lähteneet nollasta ja nousseet kovan työn seurauksena. Kaikilla yrityksillä on ollut se ensimmäinen, rohkea asiakas, joka uskalsi antaa mahdollisuuden.

Te rohkeat, ottakaa yhteyttä, jos tarvitsette kielipalveluita!